Aqua Fit

Måndag 11.00-11.40
Rolig klass i vatten där du får träna hela kroppen både med och utan redskap. I 40 min får du chansen att arbeta igenom hela kroppen på ett skonsamt sätt. Att träna i vatten är snällt mot leder och du kan ta i på ett annat sätt än på land. Passar alla åldrar och humör, vår pool har ett bra djup för vattenträning.

Core & More

Måndag 12.00-13.00
Här ligger fokus på att stärka coren med olika övningar, vi använder oss av kroppen, fria vikter och maskiner. Att ha en stark core är viktigt för hela kroppen; Vårt huvud väger ungefär lika mycket som ett bowlingklot; när du tränar din core; rygg, midja och mage, så hjälper du kroppen att hålla upp ditt huvud, stärker upp ryggraden, din stabilitet och andning samt hela din hållning. Vi tränar även omkringliggande muskler, allt detta med varierande övningar. Passar alla!
Måndag kväll;

Movement & Strenght 

Måndag kväll; 17.45-18.45
Lär känna din kropp med andning och sköna rörelser som mjukar upp och ökar din rörlighet. Vi behöver rörlig stretch, helst varje dag, för att kroppen ska orka och må bra. När vi gör rörelseträning ökar vi flödet i kroppen och hjälper vår hållning. Risken för sjukdom och benbrott minskar, en stel kropp begränsar dig medan en rörlig och stark kropp hjälper dig i livet.
Andra halvan av passet stärker vi upp kroppen från topp till tå med stabilitets- och styrkeövningar, vi använder oss av kroppen, redskap och maskiner. Välkommen till ett pass vi alla behöver gå på.

Strong 

Tisdag lunch;12.00-13.00
Funktionell intensiv klass där vi tränar styrka, spänst, kondition och rörlighet. Vi arbetar med vikter såsom stänger, kettlebells och hantlar. Passet innehåller alltid minst en amrap och en cirkel. Det här passet är både fysiskt och mentalt utmanande.

Aqua Fit 

Onsdag kväll 17.45-18.25
Rolig klass i vatten där du får träna hela kroppen både med och utan redskap. I 40 min får du chansen att arbeta igenom hela kroppen på ett skonsamt sätt. Att träna i vatten är snällt mot leder och du kan ta i på ett annat sätt än på land. Passar alla åldrar och humör, vår pool har ett bra djup för vattenträning.

Cardiac Attack

Onsdag kväll18.30-19.30
Utmana kroppen med denna konditionsklass och ta ditt flås till nya nivåer.
Med redskap såsom rep och assaultbike blandat med övningar som burpees och jumpsquats får kroppen jobbas igenom topp till tå.

Strong 

Torsdag lunch; 12.00-13.00
Funktionell intensiv klass där vi tränar styrka, spänst, kondition och rörlighet. Vi arbetar med vikter såsom stänger, kettlebells och hantlar.
Passet innehåller alltid minst en amrap och en cirkel. Det här passet är både fysiskt och mentalt utmanande.

Reiki Healing

Torsdag kväll;18.45-19.45
En klass där du får landa i din kropp och även i ditt sinne; här inspireras du till att nå djupare i dig själv med breathwork och sköna övningar för kroppen.
Ha på dig sköna kläder du kan röra dig fritt i, ta med en tröja om du är frusen.
Under passet blir du guidad igenom en inre resa där du får möjligheten att upptäcka dig själv och dina redskap att läka dig själv på en mental och fysisk nivå.

Abs & Ass

Fredag lunch;12.00-13.00
Här ligger allt fokus på att träna mage och rumpa med omkringliggande muskler. Det är viktigt att ta hand om och stärka upp vår core- och glutemuskulatur; den bär upp vår ryggrad och hållning och genom att träna upp dessa delar tränar du även balans, stabilitet och andning.
Under passet använder vi oss av kroppen och fria vikter samt maskiner.
Alla behöver gå på det här passet och alla kan gå på det här passet; som deltagare väljer du själv tempo och om du vill ha vikter eller arbeta utan.